Sneekweek Slotconcert zondagmiddag 11 augustus 2019!

Op aanstaande zondag 11 augustus om 16.30 uur is het weer zover: Het Rabo Sneekweek Slotconcert aan de Prins Hendrikkade gaat weer los. Laten we hopen dat de weergoden weer net zo meewerken als afgelopen 4 jaar.

Wat was het afgelopen 4 jaar een feest voor alle Sneekers! De wal stond afgeladen met belangstellenden en het water lag vol met feestende en deinende sloepjes.
Afgelopen jaren waren mede een groot succes door het optreden van de Bogerman Bigband XL. Zij gaan het openlucht grachtenconcert opnieuw uitvoeren met dit jaar als speciale solisten: Janneke Brakels, Maaike Kampen en Jelle B.

Ook aankomend jaar hebben we via een aantal zorg-organisaties weer 100 ouderen benaderd om als onze VIP-gasten dit mooie feest bij te wonen. Oudere vaak kwetsbare inwoners uit Sneek aan wie de Sneekweek grotendeel voorbij gaat. Zij kunnen zo aanwezig zijn bij de uitsmijter van de Sneekweek. Onze gasten worden zo nodig gebracht en gehaald . 's Middags trakteren we onze eregasten op een natje en droogje en de intussen beroemde advocaat met slagroom. Kent u iemand die u zo'n mooie verzorgde VIP-plek zou gunnen? Deze kan zich bij ons opgeven. Welkom bij het Sneekweek Slotconcert!

VIP plaats voor uw sloep

Het concert is gratis toegankelijk langs de kades, maar voor de sloepplaatsen wordt een bijdrage in de kosten gevraagd van €20,- per sloep. Ook kun u een prachtige VIP plaats krijgen voor het podium voor een bedrag van €150,-*). Wilt u zo’n prachtige VIP plaats voor uw sloep? Dan kunt u dit zsm aangeven bij Sneek Promotion via email: info@sneekpromotion.nl of maak meteen het bedrag over op bankrekeningnummer NL49RABO014.37.60.351 Tnv Stichting Sneek Promotion in Sneek, o.v.v. VIP plaats, naam en email en uw ontvangt een bevestiging in uw email.

*) Vipplaats prijs Is afhankelijk van de grote van de boot/sloep;

er zal geen hapjespakket meer uitgedeeld worden:
t/m 8 meter € 150,- (incl btw)
8-10 meter € 225,- (incl. btw)
> 10 meter € 300,- (incl btw)