01/01/2022

        Lions Summerparty met de BOULEVARD Coverband!
Op 2 juli gaan zij en wij los in Lokaal 55! 

DE BOULEVARD COVERBAND is een bewezen succesvol concept dat iedere gelegenheid, in binnen-en buitenland, laat eindigen in een springend, zwaaiend, meezingend, dansend, gigantisch feest! Ze weten de gezellige sfeer moeiteloos over te brengen van het podium naar het publiek. De jonge band barst van de energie, en staat klaar om jullie te trakteren op een onvergetelijke avond!

Dans mee met de aanstekelijke dansjes, lálálá lekker mee met de klassiekers, ga volledig uit je dak op de nieuwste hits en heb de avond van je leven!

Samen met professioneel geluid en een geweldige lichtshow laat de Band menig vloer trillen en blazen ze regelmatig het dak er af! Klik hier voor hun promo-video

Boulevard is een band die dit jaar zijn 25-jarig bestaan viert. In deze periode zijn ze inmiddels in iedere uithoek van Nederland geweest en hebben zo ongeveer alle feesttenten wel een keer ‘op de kop’ gezet. De band viel altijd al op met hun verschillende shows, maakte een live-album, deed tv-optredens, deed meerdere theatertournees en begeleidde verscheidene nationale en internationale artiesten.
Tot de 2e juli in Lokaal 55!    Kaarten kosten € 27,41 p.p. via Eventbride Online Ticketverkoop of bestel ze hier voor € 25,- per stuk ->