Elk jaar organiseert Lionsclub Sneek Waterstad de Summerparty. Een mooi groot feest waarvan de opbrengst van de kaartverkoop onder meer naar het GRACHTENCONCERT gaat.
De Grote BorrelNood heet dit Jaar de LIONS SUMMERPARTY en vindt plaats op 2 juli 2022 in Lokaal55 met -hou je vast . . . .- DE FEESTBAND BOULEVARD welke zelfs internationaal wisten op te treden. Kortom, dit jaar belooft de SUMMERPARTY weer een groots spektakel te worden! Zorg dat je erbij bent op zaterdag 2 juli!  Bekijk hun laatste promo-video en bestel via onderstaande knop direct kaarten! Deze kosten € 25,- p.p. en zijn (iets duurder) verkrijgbaar via Eventbride  Online Ticketverkoop. Bestel ze hier DIRECT bij onze club ->
Wat krijg je voor een Summerparty ticket?
* Bij binnenkomst wordt je voorzien van een welkomstdrankje
* Kelners die borrelhapjes serveren gedurende de avond
* Kneiters van hits door de te gekke Boulevard Feestband!
* Met de aankoop van je ticket steun je het goede doel

Het goede doel:
Ook dit jaar maken wij ons weer sterk voor een unieke lokale muzikale gelegenheid die georganiseerd gaat worden door Sneek Promotion: Het OBW GRACHTENCONCERT. Op de zondagmiddag 11 september zal in de grachten van Sneek weer een heel een ander geluid te horen zijn dan doorgaans tijdens de Sneekweek. Het Grachtenconcert is een Klassiek en Populair concert.
Het concert is voor voetgangers gratis toegankelijk en in de gracht is tegen betaling ruimte voor bootjes en sloepen met publiek om van de muziek te kunnen genieten. Kortom, veel ruimte voor vele muziekliefhebbers.
De opbrengsten van de Summerparty zullen worden onder meer ingezet voor de organisatie van dit concert. Wij vinden dat dit concert bij uitstek toegankelijk moet zijn voor alle Sneekers en in het bijzonder de oudere en minder vitale bewoners van Sneek. Voor hen maken we het mogelijk om geheel verzorgd en op comfortabele wijze van van een klinkend klassiek concert te genieten.

Veelgestelde vragen

- Wat zijn de parkeermogelijkheden voor het evenement?   Tegenover Lokaal 55 is een parkeerterrein waar je gebruik van kunt maken
- Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?  Graag!
- Hoe kan ik het goede doel nog meer steunen?  Daar hebben we over nagedacht; tijdens de Summerparty kun je lootjes kopen. Hiermee steun je het goede doel en je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen die onze sponsoren belangeloos beschikbaar hebben gesteld. Waarvoor dank!

HET SNEEKWEEK SLOTCONCERT SPONSOREN EN GENIETEN VAN DE SUMMERPARTY?!
U kunt met uw bedrijf de organisatie van de Summerparty en het Grachtenconcert sponsoren incuisief de mogelijkheid van het bijwonen van het concert door kwetsbare ouderen.
Het sponsorpakket kost € 100,- en bevat:
- 2 kaarten van de Lions Summerparty ter waarde van € 50,-
- Het logo van uw bedijf wordt getoond op de TV-schermen bij de Summerparty
- Het logo van uw bedijf wordt getoond op de TV-schermen bij het grachtenconcert.
MEE DOEN? Stuur een mailtje met uw naam en bedrijfsgegevens naar sneekwaterstad@lions.nl onder vermelding van 'Sponsor Summerparty Grachtenconcert' en Lions Sneek Waterstad neemt contact met u op