Tweemaal per jaar organiseert Lionsclub Sneek Waterstad de BorrelNood. Een mooi groot feest waarvan de opbrengst van de kaartverkoop onder meer naar Stichting Vaarwens en het Sneeekweek Slotconcert gaan. De Kleine BorrelNood Vond afgelopen jaren op een zondagmiddag in februari plaats in Lewinski.  Dit feest heeft een wat kleinschaliger intiemer karakter. De laatste keer was de steengoede band Time Maud onze gast.

De Grote BorrelNood heet dit Jaar de LIONS SUMMERPARTY en vindt plaats op 29 juni 2019 in Lokaal55 met -hou je vast . . . .- de HERMES HOUSEBAND die het "I WIll Servive" diverse weken internationaal boven in de hitparades wisten te brengen. Kortom, dit jaar belooft de BorrelNood weer een groots spektakel te worden! Zorg dat je erbij bent op zaterdag 29 juni!  Bekijk hun laatste promo-video en bestel direct kaarten! Deze kosten € 25,- p.p. en zijn verkrijgbaar via Eventbride  Online Ticketverkoop of bestel ze hier ->
Wat krijg je voor een Summerparty ticket?
* Bij binnenkomst wordt je voorzien van een welkomstdrankje
* Kelners die borrelhapjes serveren gedurende de avond
* Kneiters van hits door de te gekke Hermes Houseband
* Met de aankoop van je ticket steun je het goede doel

Het goede doel:
Ook dit jaar maken wij ons weer sterk voor een unieke lokale muzikale gelegenheid die georganiseerd gaat worden door Sneek Promotion in het kader van de 82e Sneekweek: Het Sneekweek Slotconcert. Op de zondagmiddag van het Sneekweek Slotweekend zal op de Looxmagracht van Sneek weer een heel een ander geluid te horen zijn dan doorgaans tijdens de Sneekweek. Het Sneekweek Slotconcert is een ‘Klassiek en Plulair Grachtenconcert.
Het concert is voor voetgangers gratis toegankelijk en in de gracht is tegen betaling ruimte voor bootjes en sloepen met publiek om van de muziek te kunnen genieten. Kortom, veel ruimte voor vele muziekliefhebbers.
De opbrengsten van de Summerparty zullen worden onder meer ingezet voor de organisatie van dit Slotconcert. Wij vinden dat dit concert bij uitstek toegankelijk moet zijn voor alle Sneekers en in het bijzonder de oudere en minder vitale bewoners van Sneek. Voor hen maken we het mogelijk om geheel verzorgd en op comfortabele wijze van van een klinkend klassiek concert te genieten.

Veelgestelde vragen

- Wat zijn de parkeermogelijkheden voor het evenement?   Tegenover Lokaal 55 is een parkeerterrein waar je gebruik van kunt maken
- Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?  Graag!
- Hoe kan ik het goede doel nog meer steunen?  Daar hebben we over nagedacht; tijdens de Summerparty kun je lootjes kopen. Hiermee steun je het goede doel en je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen die onze sponsoren belangeloos beschikbaar hebben gesteld. Waarvoor dank!

HET SNEEKWEEK SLOTCONCERT SPONSOREN EN GENIETEN VAN DE SUMMERPARTY?!
U kunt met € 100,- met uw bedrijf de organisatie van het Slotconcert sponsoren en met name de mogelijkheid van het bijwonen hier van door kwetsbare ouderen.
Het sponsorpakket bevat 2 kaarten van de Lions Summerparty ter waarde van € 50,-  Uw Logo is zichtbaar voor bij de ingang van de Summerparty en op een scherm bij het Slotconcert. Stuur een mailtje met uw naam en bedrijfsgegevens naar sneekwaterstad@lions.nl onder vermelding van 'Sponsor Summerparty Slotconcert'en maak € 100,- over t.n.v. Lions Sneek Waterstad.
De fact. die u ontvangt is incl. btw en niet als voorbelasting verrekenbaar.