01/11/2018

        Lions Summerparty met de Hermes Houseband!
"WE WILL SURVIVE!!'  Op 29 juni gaan zij en wij los in Lokaal 55! 

DE HERMES HOUSEBAND is al meer dan 30 jaar een bewezen succesvol concept dat iedere gelegenheid, in binnen-en buitenland, laat eindigen in een springend, zwaaiend, meezingend, dansend, gigantisch feest! Ze weten de gezellige sfeer moeiteloos over te brengen van het podium naar het publiek. De eeuwig studerende en jonge band barst van de energie, en staat klaar om jullie te trakteren op een onvergetelijke avond!

Dans mee met de aanstekelijke dansjes van de funky blazerssectie, lálálá lekker mee met de klassiekers, ga volledig uit je dak op de nieuwste hits en heb de avond van je leven!

Samen met professioneel geluid en een geweldige lichtshow laat de Hermes House Band menig vloer trillen en blazen ze regelmatig het dak er af! Klik hier voor hun promo-video
Wist je dat...

• de HHB circa 45 optredens per jaar geeft?

• de hit I Will Survive meer dan 2,5 miljoen keer verkocht is?  • de HHB al een aantal keer in een uitverkocht AHOY heeft gespeeld? • de HHB in de afgelopen jaren ook optrad in o.a. Curaçao, Suriname, Kuala Lumpur, Brunei, Singapore en Oman?

Tot de 29e juni in Lokaal 55!    Kaarten kosten € 25,- p.p. en zijn verkrijgbaar via Eventbride Online Ticketverkoop of bestel ze hier ->